Floreren: het beste uit jezelf halen

Het beste uit zichzelf halen, collega’s stimuleren en de organisatie versterken. Dat doen medewerkers die bloeien en floreren in hun werk. Hoe kom jij tot floreren? Hoe kom je als team tot floreren? Dat ga je ontdekken in de workshop floreren.

Voor wie?
Voor teams die willen floreren.

Wat gaan we in de workshop doen?
Je krijgt inzicht in de theorieën over floreren. We vertalen dit naar jouw werksituatie. Je gaat ontdekken hoe je samen met je collega’s kunt floreren en wat dit jullie gaat brengen. Als team achterhalen we waar jullie nu staan en wat er nodig is om als team te floreren

Wat bereik je met deze workshop?
Na afloop van de workshop:

  • Ben je bekend met de achtergronden van floreren;
  • Is bekend wat er nodig is om te komen tot floreren;
  • Krijg je concrete handvatten waar je gelijk mee aan de slag kunt;
  • Weet je als team wat de meerwaarde is van een florerend team.

Workshop
Zet deze succesvolle workshop in en geef je snel op!
De workshop bestaat uit 2 dagdelen; we gaan in op de theorie over floreren en achterhalen wat er voor jullie nodig is om als team te floreren. In de workshop is er aandacht voor de theorie, praktische oefeningen, werken in groepjes en individuele momenten.
Optioneel is er een opfrisworkshop van 1 dagdeel. Deze is bedoeld om de opgedane praktijkervaring te evalueren en de puntjes op de i te zetten.

Praktische informatie
De training bestaat uit twee dagdelen en kan zowel overdag als in de avond worden gegeven. We geven de training in-company of op een externe locatie. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat.

    Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA en de google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.