Bel 038 42 02 130 en u krijgt direct één van onze adviseurs aan de telefoon.|info@onderzoek-innovatiegroep.nl
Over ons 2017-10-06T10:40:32+00:00

Voorbij de cijfers…

zien wij mensen, werkgeluk, plannen en ontwikkeling.

Mensen
De Onderzoek & Innovatie Groep werkt met mensen, teams en organisaties aan werkgeluk, plannen en ontwikkeling. Onze vernieuwende aanpak leidt tot aantoonbaar resultaat!

Cijfers
Cijfers bieden verhelderende en vaak verrassende inzichten en laten zien welke ontwikkelruimte er is. Een prima basis om mee aan de slag te gaan.

Werkgeluk
Uit onderzoek blijkt keer op keer dat gelukkige medewerkers meer energie hebben, bevlogen zijn en beter presteren. Ook zijn gelukkige medewerkers minder vaak ziek en gaan ze beter om met werkstress (Bron:Lyubomirsky, King & Diener, 2005). Werkgeluk gaat over een goede balans in zingeving en plezier hebben in wat je doet (Bron: Prof. Ap Dijksterhuis).

Plannen
Cijfers en inzichten zijn natuurlijk mooi maar…. waar liggen de kansen en wat wordt de focus. Het omzetten van de resultaten in concrete plannen, dat is waar het om draait.

Ontwikkeling
De laatste stap. De plannen tot uitvoering brengen. Hier ligt de nadruk op doen, ervaren en resultaat boeken. Energie en beweging die er is wordt omgezet in ontwikkeling.

Nieuwsgierig? Wij gaan graag met u in gesprek. Wij werken op basis van korte lijnen en afspraak is bij ons ook echt afspraak. Bel ons en ervaar het zelf!

Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op via:
tel: 038 42 02 130 of stuur een e-mail naar: info@onderzoek-innovatiegroep.nl