Een inspirerend leider vormt de basis voor een zelfbewust, talentvol en resultaatgericht team!

Inspirerend leiderschap gaat over het behalen van resultaten door mensen centraal te stellen. Een inspirerend leider is zelfbewust, staat sterk in zijn schoenen en is daardoor in staat zichzelf en het team te leiden. Inspirerend leiderschap is geen recentelijk uit Amerika overgewaaide management-hype. Geen wonderpil die op korte termijn tot uitzonderlijke resultaten of genezing leidt. Ook is het geen gevulde gereedschapskist waaruit je -al naar gelang de situatie- een geschikt stuk gereedschap kunt pakken. Inspirerend leiderschap gaat over jou als mens, over wie je bent en hoe je jezelf voor het team kunt inzetten.  Om een inspirerend leider te zijn is het nodig om kritisch en eerlijk naar jezelf te kijken, te weten wat je drijft en waar je goed en minder goed in bent.

De training bestaat uit twee dagen ervaringsgericht leren. Voorafgaand aan de training maak je een korte voorbereidingsopdracht. De mogelijkheid bestaat om na afloop van de training gedurende een langere periode van gebruik te maken van een app om het geleerde zo goed mogelijk vast te houden en nieuw gedrag te borgen.

Groepsgrootte
Wij werken met kleine groepen van circa 10 deelnemers.

Praktische informatie
De training bestaat uit een blok van twee dagen en wordt gegeven op een locatie in het midden van het land. Wij zien je graag op een voor jou passend tijdstip. Informeer naar de mogelijkheden. Het tarief voor deze training is € 945,- exclusief BTW en inclusief arrangementskosten. Na afloop ontvang je een certificaat.

    Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA en de google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.