Jezelf ontwikkelen begint met inzicht

Het ontwikkelingsgerichte assessment van de School & Innovatie Groep kan uitstekend ingezet worden als een personeelslid (leerkracht, directeur) meer inzicht wil krijgen in zijn of haar ambities en mogelijkheden. De vraag kan natuurlijk ook vanuit de organisatie komen.

assessments

 

Het ontwikkelingsgericht assessment geeft inzicht in wie de persoon is, wat zijn of haar competenties zijn, waarin een personeelslid bevlogen is en wat hem of haar motiveert. Daarbij werken we niet toe naar een eindoordeel, maar geven we advies over de ontwikkeling en mogelijkheden

 

 

 

Procedure assessment
Het assessment begint met een telefonische intake en een uitleg over de procedure. Het maken van het assessment gebeurt online en duurt ongeveer 90 minuten. Onze arbeids- en organisatiepsycholoog analyseert en rapporteert vervolgens de resultaten. De medewerker ontvangt een heldere rapportage met een toelichting op de verschillende onderdelen en een advies over de ontwikkeling van de competenties. Een adviesgesprek met onze arbeids- en organisatiepsycholoog behoort ook tot de mogelijkheden.

Voordelen ontwikkelingsgericht assessment

  • Heldere rapportage;
  • Bruikbare adviezen;
  • Efficiënt door afname thuis/organisatie;
  • Betaalbaar.

Maatwerk

Uiteraard is ook maatwerk mogelijk. Zo kunnen we verschillende onderdelen toevoegen aan het assessment, zoals de betrokkenheid en de werkwaarden van uw personeel.

Meld u nu aan!