Als team gemotiveerd, vitaal en capabel blijven.

Duurzame inzetbaarheid is een actueel thema. Er gaat geen dag voorbij of er verschijnen publicaties over dit onderwerp. Maar wat is duurzame inzetbaarheid? Duurzame inzetbaarheid gaat over medewerkers die hun talenten optimaal benutten, steeds op de goede plek zitten of ernaar toe bewegen en maximaal bijdragen aan het werk in de organisatie. Niet alleen in het hier en nu maar ook in de toekomst. Om met elkaar op een plezierige en gezonde manier aan het werk te blijven en goed om te kunnen gaan met nieuwe ontwikkelingen.

De workshop is bestemd voor medewerkers en hun leidinggevenden. In de workshop gaan we in op wat er nodig is om als individu (deel 1) en als team (deel2) gemotiveerd, gezond en capabel te blijven. Ook leer je beter om te gaan met veranderingen. Om vervolgens op individueel als op teamniveau DI-doelen te formuleren.

Wat levert de workshop op?

Wat betekent duurzame inzetbaarheid voor mij en wat ga ik doen? (deel 1)
Wat betekent duurzame inzetbaarheid voor ons als team en wat gaan wij als team doen? (deel 2)

Praktische informatie
De workshop bestaat uit twee dagdelen, ’s avonds is ook mogelijk, en kan zowel in-company als op een externe locatie worden gegeven. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat.

    Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA en de google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.