Project Description

Als team gaan voor meer werkplezier

De ontwikkelingen in het werk volgen elkaar in een rap tempo op. Nieuwe technieken, personeelstekorten, langer doorwerken en steeds meer efficiency. Naast het werk is er ook nog het privéleven dat uiteraard veel aandacht vraagt. Deze soms pittige combinatie kan leiden tot het ervaren van werkdruk en werkstress. Om dit te voorkomen is het van belang om vitaal te blijven.

In de workshop van werkdruk naar werkgeluk werken we vanuit inzicht aan een vitaal team. We beginnen met een onderzoek op basis van een online-vragenlijst om de ervaren werkdruk inzichtelijk te maken. Met de resultaten van het onderzoek is in één oogopslag duidelijk of er in het team sprake is van werkdruk of van werkgeluk. Daarnaast ontvangt elke medewerker een individueel rapport.

In aansluiting op het onderzoek gaan wij tijdens de workshop in op de teamresultaten en de theorie achter werkdruk en werkgeluk. Vervolgens werken we aan de hand van praktische oefeningen aan het verminderen van de werkdrukbeleving en het vergroten van werkplezier!

Praktische informatie
De training bestaat uit twee dagdelen, ’s avonds is ook mogelijk, en kan zowel in-company als op een externe locatie worden gegeven. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat*.

* Voor de Zorg is de workshop geaccrediteerd.

Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA en de google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.