De huidige Coronacrisis heeft laten zien dat als de noodzaak er is en de urgentie groot genoeg, gedragsverandering mogelijk is. De verkeersdrukte is enorm afgenomen, we blijven “vrijwillig” thuis en we hebben waarschijnlijk nog nooit zo vaak onze handen gewassen!Voor de een is deze crisis een ramp, een ander ondergaat het gewoon en weer een ander ziet nieuwe kansen. Hoe je deze situatie ervaart wordt mede bepaald door de gevolgen die deze crisis op je heeft en je veerkracht.

Veerkracht is het vermogen om je aan te passen aan stress en tegenslag en daar misschien zelfs sterker uit te komen. Het gaat niet alleen over ’terugveren’ naar de oorspronkelijke positie, maar ook het vermogen om te groeien. De coronacrisis kan gezien worden als een tegenslag of een stressvolle gebeurtenis. De manier hoe je hiermee om bent gegaan zegt iets over je veerkracht.

Wil je inzicht in je veerkracht? Vraag een gratis quickscan aan, vul de vragenlijst in en binnen vijf minuten ontvang je je eigen veerkrachtrapport.
De quickscan bestaat uit een korte, gevalideerde vragenlijst. De vragenlijst is ontwikkeld door en eigendom van het AMC & Impact Arq..

Wil je een uitgebreider onderzoek naar veerkracht? Neem dan contact met ons op.

Vraag de gratis quickscan aan door onderstaand formulier in te vullen

    Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA en de google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.