Wij gaan als team voor een hoge kwaliteit. Hoe blijven we ons verbeteren?

Een gemotiveerd team dat elke dag alles in het werkt stelt om samen te werken aan een hoge kwaliteit. Dat vraagt om heldere en efficiënte processen, een focus op wat beter kan en natuurlijk gaan voor een gezonde balans tussen opbrengsten en kosten. De LEAN-methodiek biedt een praktisch kader en handvatten om hier direct mee aan de slag te gaan. De training kenmerkt zich door het praktische karakter. De deelnemers vertalen de LEAN methodiek naar praktische oplossingen waarmee zij direct aan de slag gaan. Zo ervaren de deelnemers explorerend het effect van continue verbeteren.

Wat levert het op?
Na deelname aan de training hebben de deelnemers inzicht in de LEAN-methodiek en weten zij deze toe te passen. De deelnemers leren om de werkprocessen en hun eigen rol positief kritisch onder de loep te nemen, de verbeterruimte vast te stellen en dit te vertalen naar concrete verbeteracties.

Praktische informatie
De workshop bestaat uit twee dagdelen, ’s avonds is ook mogelijk, en kan zowel in-company als op een externe locatie worden gegeven. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat.

Heeft u interesse? Meld u zich dan nu aan!

    Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA en de google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.