201509-mijnwerkbalans-07-683x1024

Kees van Heuveln 

Mijn passie is cijfers en het verhaal achter de cijfers. En dan met name wat mensen beweegt of in beweging brengt. Ik ben betrokken en gericht op het creëren van beweging. Betrouwbaar, doortastend, gedreven en focus op ontwikkeling. Mijn achtergrond is bedrijfskunde & marketing en positieve psychologie.

E-mail | Linkedin

201509-mijnwerkbalans-09-683x1024

Frank Smit

Vanuit verschillende rollen en perspectieven begeleid ik individuen, (zelfsturende) teams en organisaties in hun ontwikkeling en groei. Mijn natuurlijke nieuwsgierigheid, focus op resultaat en verbondenheid met mensen zet ik hierbij graag in. Thema’s en aandachtsgebieden: HRM, talentontwikkeling, zelfsturing, werkplezier en Mediation. Achtergrond in HRM en Organisatie- en Veranderkunde.

E-mail | Linkedin

Eric van der Borg 

Doordrongen van het feit dat zorg, rendement en arbeidsvreugde samen kunnen gaan, ga ik graag aan de slag in moeilijke situaties om aangrijpingspunten te vinden die een oplossing mogelijk maken. Ik haal persoonlijk veel voldoening uit mijn werkzaamheden als vrij inzetbare apotheker-farmacotherapeut bij bijvoorbeeld de medicatiebeoordelingsgesprekken.

E-mail | Linkedin

Raymond Brunink 

Als apotheker toegevoegde waarde leveren door goede farmaceutische zorg is waar ik mijn dagelijkse voldoening uit haal. Ik ben van mening dat het van groot belang is dat die toegevoegde waarde ook gezien en ervaren wordt door patiënten en andere zorgverleners. Door communicatie principes heel praktisch te vertalen naar de dagelijkse praktijk kunnen assistenten vaak de volgende dag als aan de slag met het toepassen van de nieuwe vaardigheden.

E-mail | Linkedin

marion2

Marion van der Kemp

Mijn passie is apothekersassistenten en apothekers ondersteunen in hun werk. Ik ben trainer in hart en ziel en geniet wanneer een assistente of het gehele team weer met plezier zijn werk doet. Mijn focus ligt op goede communicatie met de patiënt/ klant, in de vorm van het voeren van effectieve uitgiftegesprekken, motiverende gesprekken of sales gesprekken. Daarnaast begeleid ik intervisiebijeenkomsten voor collega’s en ben ik (team-)coach bij problemen op de werkvloer. Van mij mag je verwachten dat ik meedenk vanuit jarenlange apotheekervaring, oplossingsgericht ben en mijn trainingen af kan stemmen op jullie specifieke vraag.

E-mail | Linkedin

Monique Bomers

Innoveren – verbinden – creëren. Mijn focus is het in beweging brengen van het individu en het team. Ik ben een enthousiaste, analytische, betrouwbare en resultaatgerichte adviseur met een farmaceutische achtergrond. Mijn kennis en ervaring: marketing, manager in de farmaceutische sector, specialist in sales en NLP gecertificeerd. Heb je een vraag, ervaar je veel werkdruk, wil je veranderen of ben je op zoek naar een geschikte training op het gebied van communicatie of sales? Neem dan contact met mij op.

E-mail | Linkedin

dick-van-der-lugt-jpg

Dick van der Lugt

Mijn achtergrond is hulpverlening, onderwijs en supervisie. Mijn focus is betrokkenheid, welbevinden en groei.  Ik richt mij op training, teamscholing, coaching en communicatie.

E-mail | Linkedin

201509-mijnwerkbalans-01-679x1024

Suzanne van Maasakker

Mijn achtergrond is arbeid en organisatiekunde, onderzoek, gedragskunde, Arbo en NLP. Ik ben naast onderzoek vooral betrokken bij training, advies, coaching en teamontwikkeling.

E-mail | Linkedin

dsc_2296_verhouding45

Kirsten Barkmeijer

Passie voor het in beweging brengen van mensen. Versterken van werkgeluk en effectiviteit van teams en organisaties. Enthousiast, oplossingsgericht, analytisch, betrouwbaar, resultaatgericht. Achtergrond in toegepaste psychologie, arbeid- en organisatiepsychologie en managementwetenschappen. Specialisaties: training; talentmanagement, persoonlijke effectiviteit, werkgeluk.

E-mail | Linkedin

foto-rolf-definitief

Rolf Weijers

Mijn passie is de werkende mens. Versterken van vertrouwen in eigen kracht, ontwikkelen van kwaliteiten en persoonlijke groei dat is waar ik voor ga. Altijd gericht op het versterken van het individu en het team. Oplossingsgericht, positief, snel naar de kern, betrokken, verbinden en nieuwsgierig.

E-mail | Linkedin